Honden reportages


Ben jij ook zo gek op jouw hond en wil jij dit laten vastleggen op een manier die jullie connectie weerspiegelt? Ontdek dan mijn Kwispel reportages, waar spontaniteit centraal staat. Of je nu samen speelt, knuffelt of gewoon geniet van quality time in de natuur, ik leg het met liefde vast. Mijn fotografie staat bekend om de sprekende kleuren, strak getimede (actie)foto’s en spontaniteit.

 

Boek vandaag nog een Kwispel reportage, zodat wij samen wij een unieke serie foto’s kunnen creëren die jullie band voor altijd vastlegt!

Prijs is exclusief reiskosten ( € 0,21 per km retour vanaf 6821HH, Arnhem )

Binnen een straal van 10 km reken ik geen reiskosten. Prijswijzigingen onder voorbehoud.

 

Je hoeft niet lang te wachten na de fotoshoot, binnen 5 werkdagen ontvang je een PDF met een overvloed aan foto’s om uit de kiezen. De keuze is helemaal aan jou; ga er lekker voor zitten en kies je eigen favorieten uit de ruime selectie. Het is mogelijk om extra foto’s bij te bestellen voor €12,50 euro per stuk. Na het doorgeven van de selectie worden de foto’s zorgvuldig en met enthousiasme bewerkt, hiervoor rekent MabelFotografie maximaal 4 weken (afhankelijk van de drukte). Snelle levering nodig? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

MabelFotografie maakt gebruik van de kleine ondernemersregeling (KOR) en berekent geen BTW over haar tarieven.

Bovenstaande tarieven gelden sinds 1 januari 2024