Fotoreportages


Mabel Fotografie biedt een breed scala aan mogelijke fotoreportages. Of het nu gaat om sfeervolle foto’s bij jou op stal, op locatie in het bos, op het strand of bij een wedstrijd. Ik denk graag met je mee!

 

Portret

Tijdens een portret reportage leg ik de band tussen mens en dier vast voor een onvergetelijke herinnering. De sessie is geheel naar wens in te vullen, waarbij spontaniteit op één staat. Naast de foto’s van jullie samen kunnen er ook losse foto’s van het paard worden gemaakt. De reportages vinden plaats in een natuurlijke omgeving, op stal of op een andere door jullie gekozen locatie.

Onder het zadel

Saddle up! Samen met je paard galopperend over het strand, vliegend over hoge hindernissen of in middendraf door de baan. Een reportage onder het zadel is geschikt voor elke tak van de paardensport, voor ieder niveau en kan op elke gewenste buitenlocatie geschoten worden.

Verkoop

It’s time to shine! Bij een verkoopreportage zetten we jouw paard van zijn beste kanten op de foto. De combinatie van stoere portretfoto’s en strak getimede actiefoto’s is de perfecte basis voor de verkoopadvertentie. Voor het complete plaatje filmen wij een verkoopvideo om de kopers een goed beeld te kunnen geven van jouw topper.

Naast de particuliere reportages heb ik ook samengewerkt met verschillende bedrijven om hun producten professioneel op de foto te zetten.

Ik streef altijd naar het perfecte plaatje om een uniek beeld van het merk of bedrijf vast te leggen.

Mabel Fotografie is tevens te boeken voor het vastleggen van een wedstrijd- of clinic dag! Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.