Fotoreportages


Mabel Fotografie biedt een breed scala aan mogelijke fotoreportages. Of het nu gaat om sfeervolle foto’s bij jou op stal, op locatie in het bos, op het strand of bij een wedstrijd. Ik denk graag met je mee!

 

Portret

Bij een portret reportage leg ik de band tussen mens en dier vast voor een onvergetelijke herinnering. Geheel naar wens in te vullen, waarbij spontaniteit op één staat. Naast de foto’s van jullie samen kunnen er ook losse foto’s van het paard worden gemaakt. Een portret reportage schieten we in een natuurlijke omgeving. Dit kan op stal zijn of op een andere gewenste locatie.

Onder het zadel

Samen met je paard galopperend over het strand, vliegend over hoge hindernissen of in middendraf door de baan. Een reportage onder het zadel is geschikt voor elke tak van de paardensport, voor ieder niveau en kan op elke gewenste buitenlocatie geschoten worden.

Verkoop

Ben je opzoek naar een fotograaf om jouw paard van zijn beste kant op de foto te zetten voor de verkoop? Dan is het mogelijk om een aangepast pakket af te nemen. Hierbij worden portretfoto’s gemaakt van het paard alleen en foto’s onder het zadel. Het perfecte plaatje om toe te voegen aan de advertentie. Eventueel te combineren met een verkoopvideo.

Naast de particuliere reportages heb ik ook samengewerkt met verschillende bedrijven om hun producten professioneel op de foto te zetten.

Ik streef altijd naar het perfecte plaatje om een uniek beeld van het merk of bedrijf vast te leggen.

Mabel Fotografie is tevens te boeken voor het vastleggen van een wedstrijd- of clinic dag! Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.