Fotografe


Hey! Mijn naam is Mabel Kersten, het gezicht achter MabelFotografie.

Ik ben een enthousiaste allround paardensportfotograaf, woonachtig in Arnhem. Van jongs af aan ben ik al dol op paarden en het liefst ben ik de hele dag op stal te vinden. In mijn werk kan ik mijn 2 passies voor paarden en fotografie perfect combineren! Naast het fotografiewerk sta ik voor de klas als gymdocent, werk ik als frontoffice medewerker bij een Fitness- en Gezondheidscentrum en rij ik zelf ook wekelijks paard.

 

Door mijn passie voor paarden en ervaring achter de camera ben ik gespecialiseerd in liefdevolle portretten en gave actiefoto's. Door de jaren heen heb ik mijn een eigen stijl ontwikkeld. Ik hou van spontane foto’s waarin je de band tussen mens en dier goed kan zien. Tijdens de shoots zorg ik voor een ontspannen sfeer. De spontane, ‘onder ons’ momenten zijn mijn favoriet. Naast de particuliere reportages heb ik ook samengewerkt met verschillende bedrijven om hun producten professioneel op de foto te zetten. Ik streef altijd naar het perfecte plaatje om een uniek beeld van het merk of bedrijf vast te leggen.

 

Ik laat mij inspireren door de verschillende locaties en streef naar vernieuwende foto's. Chique wedstrijdringen, portretten op de heide, een rengalop op het strand of een middendraf in het bos? Alles leg ik met liefde vast!