Ben je enthousiast geworden over mijn werk en heb je interesse in een fotoshoot? Of heb je vragen of opmerkingen​?

Stuur dan een berichtje naar: info@mabelfotografie.nl of stuur mij een whatsappje via: 06-18983340

 

Meest gestelde vragen

Wat kan ik verwachten als ik bij Mabel Fotografie een fotoshoot boek?

  • Makkelijk via de mail, een prive bericht via Social Media of Whatsapp een datum en tijdstip afspreken voor de fotoshoot.
  • Bij noodgevallen of slecht weer wordt in overleg de fotoreportage kosteloos verplaatst.
  • Tijdens de shoot neem ik ruim de tijd voor het maken van de foto’s en sta ik open voor al je ideeën en wensen. Een shoot duurt gemiddeld één tot twee uur.
  • Is dit je eerste fotoshoot en ben je zenuwachtig? Dat is nergens voor nodig! Ik shoot graag met een ontspannen sfeer en probeer altijd de spontane en ‘onderons’ momenten vast te leggen en daar is geen ervaring voor nodig.
  • Na de shoot ontvang je de foto's binnen 4 weken via WeTransfer.
  • De foto's worden digitaal opgestuurd met een klein logo voor Social media en op hoge resolutie zonder logo voor eigen gebruik (bijvoorbeeld voor op een canvas).

Hoe lang fotografeer je al?

De camera gaat al een aantal jaren mee naar stal, maar ik ben sinds april 2018 begonnen met betaald fotograferen en sinds 1 mei 2019 sta ik officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Met welke apparatuur fotografeer je?

Ik ben in het bezit van de Canon 6D Mark II, die ik gebruik in combinatie met de Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 of een Canon 50mm 1.8 lens.

Hiervoor maakte ik gebruik van de Canon 750D.

Hoe lang duurt een fotoreportage?

Ik vind het belangrijk om goed de tijd te nemen zodat de modellen zich op hun gemak voelen voor het optimale resultaat. Gemiddeld duurt een fotoshoot 1 tot 2 uur, afhankelijk van de wensen.

Hoeveel kost een fotoreportage en hoe kan ik deze boeken?

De tarieven zijn – hier – te vinden. Een fotoreportage is te boeken door een mail te sturen naar info@mabelfotografie.nl, of via Whatsapp naar 06-18983340.