Commerciële fotoshoot

Ben je opzoek naar iemand die professionele foto’s kan maken voor op je website, in brochures of op banners zodat toekomstige klanten een uniek beeld van jouw bedrijf of merk krijgen? Dan is het mogelijk om door MabelFotografie foto’s te laten maken die gebruikt mogen worden zonder logo voor commerciële doeleinden.

 

Wat is het verschil tussen foto’s die je ontvangt bij een reguliere fotoshoot en foto’s van een commerciële fotoshoot?

Op alle foto's rust auteursrecht dat behoort bij de fotograaf en zij bepaald wat er met de foto’s wel en niet mag gebeuren. Reguliere foto’s ontvang je altijd met en zonder logo. Echter zijn deze foto’s zonder logo uitsluitend voor privé gebruik en de foto’s met logo voor openbaar gebruik. Wanneer je een commerciële fotoshoot boekt ontvang je alle foto’s met commerciële licentie. Dit betekend dat je toestemming hebt om de foto’s zonder logo te gebruiken voor jouw commerciële doeleinden, zoals plaatsing op de website en drukwerk.

Het is ook mogelijk om commerciële foto's los na te bestellen.

 

Bij het boeken van een commerciële fotoshoot bespreken we van te voren hoe  jouw bedrijf het beste in beeld gebracht kan worden. Hieronder zijn de tarieven te vinden voor een commerciële fotoshoot.

Het ook mogelijk om een pakket op maat te maken, daarvoor kan je het beste persoonlijk contact met mij opnemen.

Bovenstaande tarieven zijn exclusief reiskosten, €0,19 per kilometer vanaf 6921 (Duiven)

Prijswijzigingen onder voorbehoud.

 

MabelFotografie valt onder de kleine ondernemingsregeling (KOR) van de Kamer van Koophandel. Dit houdt in dat zij geen BTW mag rekenen op haar diensten en producten.

Wanneer je een fotoshoot boekt ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden en privacy verklaring.