Foto's bij u thuis of op locatie in het bos, op het strand of op wedstrijd? Alles is mogelijk bij Mabel Fotografie! 

Wilt u samen met uw stal, manege of een paar vriendinnen een fotoshoot? Dan is het mogelijk om een fotoshoot dag te organiseren, waarbij u gebruikt kunt maken van aantrekkelijke groepskorting. Dit is al mogelijk vanaf 3 deelnemers.

Ook wanneer u zelf meerdere paarden op de foto wilt hebben zijn er voordeel tarieven.

Wilt u informatie over de fotoshoots en tarieven? Neem dan contact met mij op!


Portret fotoshoot

Wilt u graag mooie foto’s van jullie samen en/of van uw paard alleen? Boek dan een portret fotoshoot! Tijdens deze shoot staan uw paard en u centraal. De band tussen jullie zal optimaal worden vastgelegd voor een onvergetelijke herinnering.

Rij fotoshoot

Wilt u graag gave rijfoto’s hebben? Boek dan een rij fotoshoot! Deze fotoshoot kan op vrijwel iedere locatie* plaatsvinden, maar de voorkeur gaat uit naar een buitenbak. Dressuur, springen, western, wat u maar wilt.

Ik sta overal voor open!

 

* Foto's in een binnenbak zijn helaas niet mogelijk, in verband met slecht licht.


Combinatie fotoshoot

Wilt u graag portret- en rijfoto’s? Kies dan voor de combinatie fotoshoot! 

Hierbij worden er eerst portretfoto’s van jullie samen en uw paard alleen gemaakt, waarna er vervolgens ook rijfoto’s gemaakt zullen worden. Bij de combinatie fotoshoot kunt u gebruik maken van een voordelig combinatie tarief.

Verkoop fotoshoot

Eerder benoemde fotoshoots zijn ook mogelijk om te boeken voor als u graag verkoopfoto’s wilt hebben. Deze kunt u bijvoorbeeld gebruiken bij de advertentie of voor op uw website. Er worden dan portret- en rijfoto’s gemaakt waarbij uw paard op zijn best wordt gepresenteerd!


Evenementen

Het is mogelijk om MabelFotografie te boeken voor uw evenement. Ik zorg dan dat ik bijvoorbeeld de proeven of het parcours vastleg, zodat de deelnemers later thuis nog kunnen nagenieten van die ene gave wedstrijd! Neem bij interesse contact met mij op voor verdere informatie.


Honden fotoshoot

Bent u opzoek naar een fotograaf die uw hond leuk op de foto kan zetten? Ook dan kunt u bij mij terecht! Tijdens de fotoshoot zullen er portret- en actiefoto’s van uw hond gemaakt worden, eventueel ook met u erbij.